TELUS International Bulgaria

TELUS International Bulgaria е публично търгувана компания (NYSE & TSX: TIXT) и е най- големият работодател в CX (Customer Experience) индустрията в страната с над 4000 служители. Компанията предоставя широко портфолио от услуги - проектиране, изграждане и доставяне на дигитални услуги от следващо поколение, AI решения, клиентско изживяване и много други на над 50 езика. Портфолиото от клиенти включва водещи световни брандове в областта на финтех, хайтек, туризъм, здравеопазване и гейм индустрията.

На глобално ниво служителите ни наброяват над 62 000, а общият брой на страните, в които компанията оперира е 25+ (сред тях в Европа - България, Румъния, Великобритания, Ирландия, Испания, Германия, Австрия, Франция, Турция, Полша и други). Основен фокус на компанията е стриктно спазване на всички процедури и практики на нашите клиенти. Компанията е независим доставчик на изнесени услуги и не функционира като локално представителство на своите партньори.

ГЪВКАВО РАБОТНО ВРЕМЕ И КАРИЕРНИ ВЪЗМОЖНОСТИ

TELUS International Bulgaria предлага гъвкаво работно време и отлични възможности за кариерно развитие за хора, владеещи чужди езици. Всеки член на екипа може да се възползва от глобалната ни програма за обучение и развитие. Статистиката показва, че над 80% от нашите мениджъри са започнали своята кариера като Специалист обслужване на клиенти.

ВДЪХНОВЯВАЩА ОФИС СРЕДА И НАД 40 СОЦИАЛНИ ПРИДОБИВКИ

TELUS International Bulgaria предлага гъвкаво работно време и отлични възможности за кариерно развитие за хора, владеещи чужди езици. Портфолиото от клиенти включва водещи световни брандове в областта на финтех, хайтек, туризъм, здравеопазване и гейм индустрията. TELUS International Bulgaria предлага на служителите си в три офиса в София и Пловдив над 50 допълнителни социални придобивки като допълнително здравно осигуряване, семейни пакети, специално разработена well-being програма и други.

„Даваме там, където живеем“

Обединява ни и философията „да даваме там, където живеем“. Затова всяка година, в рамките на TELUS Ден на подкрепа, оставяме настрана ежедневните си задължения, дарявайки времето и труда си в подкрепа на тези, които имат нужда.